Strategi på Affärskunskap

Vad är det som gör att vissa företag är mer framgångsrika än andra? Detta var ämnet på senaste sammankomsten för Affärskunskap, som ägde rum på en av deltagarnas företag, Sigma Connectivity.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Affärskunskap är en komplett ”ekonomi för icke-ekonomer”-utbildning, som i mer än 40 år har fyllt på deltagarnas kunskaper i marknadsföring, affärsredovisning, kalkylering, företagsanalys, finansiering och strategi. På 8,5 dagar lär sig deltagarna på ett intressant och inspirerande sätt de företagsekonomiska grunderna. De utvecklar ditt affärsmannaskap, blir vana att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband och blir stärkt i sitt ledarskap och strategiska planering.

Senaste sammankomsten av Affärskunskap handlade om strategi och vad som gör vissa företag mer framgångsrika än andra. Diskussioner, case-exempel, teorier och forskning, varvades med rundvisning på Sigma Connectivity. Sigma Connectivity är ett design- och utvecklingshus i världsklass som arbetar med att göra verklighet av idéer, och vi fick möjlighet att se deras labb, som är ett av de mest avancerade i Europa.

Nästa programstart: 21 september

Läs mer om Affärskunskap >>