Sven Larsson Affärsnätverk AB har anslutit sig till EFL:s företagsnätverk

EFL:s nya medlemsföretag Sven Larsson Affärsnätverk AB driver BNI Affärsnätverk och vd-grupper i Skåne med fokus på best practice och att dela erfarenheter och utmaningar.

Sven Larsson Affärsnätverk AB har i snart 20 år drivit BNI Affärsnätverk och vd-grupper runt om i Skåne. BNI Affärsnätverk Skåne består av 20 aktiva BNI-affärsteam med drygt 450 medlemmar och 4 000 besökare årligen. Därtill finns ett 10-tal BNI-team under uppstart med drygt 1000 årliga besökare. Fokus ligger på best practice och att dela erfarenheter och utmaningar.

Därutöver erbjuder Sven Larsson Affärsnätverk AB även tjänster som speaking partner och bollplank till företagschefer.

– Vi ser ett ökande krav på företagsledningar och styrelser kring hållbarhet, ansvarsfullt och effektivitet, och här tror vi att EFL:s företagsnätverk kan skapa värde, säger företagets vd Sven Larsson.


EFL:s Företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk består av cirka 100 bolag i regionen. I medlemskapet ingår bl.a. tillgång till ett brett kontaktnät, Hot Spot nätverksträffar, utbildningar till medlemspris, events, rådgivning och utveckling, Executive Matchmaking och den senaste forskningen. Läs mer om EFL:s företagsnätverk