Vad händer nu? Sverige efter valet 2018. 

Att det är ett svårt politiskt läge i Sverige råder det inget tvivel om. Vi bjöd in EFL-medarbetaren och nationalekonomen Fredrik NG Andersson till EFL:s Hot Spot för att guida oss kring nuläge och framtidscenarion vad gäller regeringsbildning i Sverige och vilka konsekvenser dessa kan få för medborgare och företag.

Diskussionerna gick varma med EFL-medarbetaren och nationalekonomen Fredrik NG Andersson. Flera möjliga scenarierna förtydligades med såväl möjligheter som utmaningar. Frågan återstår: Är S+M = sant och hur påverkar det Sverige långsiktigt?

Detta bildspel kräver JavaScript.


EFL:s företagsnätverk, som består av drygt 90 företag och organisationer, ger tillgång till en rad förmåner. Utöver EFL:s hot spot-nätverksgrupper, har medlemsföretagen bl.a. tillgång till Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform och det absolut senaste från forskningsfronten. Läs mer om EFL:s företagsnätverk