Vårens omgång av Affärskunskap i hamn!

Affärskunskap

Torsdagen den 11 juni hade EFL avslutning för vårens omgång av Affärskunskapsprogrammet. Deltagarna har under 8,5 dagar utvecklat sin helhetssyn inom ekonomi, marknadsföring, strategi och ledning. Olika intressanta axplock kunde utläsas från deltagarnas reflektionsrapporter som de förberett inför avslutningen t ex: ”En bättre förståelse för resultat- och balansräkningen”, ”Uppdatera våra säljplaner”, ”Sätta samman en innovationsstrategi”, ”Känner mig mer komplett i min roll efter att ha räknat på nyckeltal som likviditet, soliditet och skuldsättningsgrad”.

I svalt men ändå soligt väder kunde deltagarna efter redovisning av reflektionsrapporter pusta ut, bli fotograferade och sedan förbereda sig för en mättande middag med goda skratt och tillbakakopplingar till programmets olika moment.

EFL önskar deltagarna varmt lycka till och välkomna tillbaka i framtiden!

Affärskunskap HT2015

Affärskunskap startar nästa gång den 24 september och vi kan redan nu i juni konstatera en mycket intressant grupp av deltagare som har bokat en plats på programmet. Vi ser fram emot ytterligare spännande deltagare på höstens omgång och en utvecklade höst i Affärskunskapens tecken!

Läs mer om Affärskunskap