UTBILDNING I AFFÄRSMANNASKAP PÅ EFL

Du som vill utvecklas inom ditt område, står inför nya utmaningar eller söker inspiration. Utveckla din helhetssyn inom ekonomi, marknadsföring, strategi och ledning med hjälp av EFL:s utbildningsprogram i affärsmannaskap. Hos oss utbildar du dig samtidigt som du arbetar. Dessutom kopplar vi skarpt dina nya kunskaper till hur det ser ut i...

EFL affärskunskap

Affärskunskap

På EFL:s Affärskunskap utvecklar du din helhetssyn inom ekonomi, marknadsföring, strategi och ledning. Passar dig som på ett snabbt, roligt och inspirerande sätt vill lära dig att förstå och tala det ekonomiska språket, få bättre förståelse för ekonomiska samband, bli stärkt i ditt ledarskap och inom strategisk planering.

Gå till kursen

Business innovation

Business Innovation ger dig förutsättningar, metoder och verktyg att utmana och utveckla ditt företags befintliga affärsmodeller med hjälp av digitala möjligheter.

Gå till kursen
Ledarskapsutbildning på EFL

EFL Ledarskap i organisationer

Stärk din kompetens inom organisation, ledarskap, strategi och projektledning. Förbättra dig inom ledarskap i organisationer, organisationsutveckling och kunskapsutveckling. Du stärks i din yrkesroll som strateg, chef och ledare.

Gå till kursen

Leading Change

Utveckla ditt mindset, skillset och din verktygslåda för att kunna driva och hantera förändringar! På Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap får du under 9 dagar verktygen för att kunna tackla din organisations förändringsutmaningar och för att hitta din personliga kod för att bedriva framgångsrikt förändringsarbete.

Gå till kursen

Leading IMPACT

Letar du efter ett gediget executive ledarskaps- och managementprogram i toppklass? Ett som utvecklar dig som individ i din förmåga att leda och utveckla din verksamhet, samtidigt som det ger din organisation betydande värde i sin affärsutvecklingsprocess?

Gå till kursen

Performance Management

Det som följs upp blir gjort! Hur bedömer jag som chef mina medarbetares prestationer och vad kan jag som chef göra för att stödja en bättre resultatuppfyllnad?

Gå till kursen
projektledning

Projektledning och projektstyrning

Utveckla dina färdigheter i att beställa, styra och leda projekt. På denna 3-dagarsutbildning inom projektledning och projektstyrning stärker du din verktygslåda i hur man framgångsrikt navigerar genom alla faser av ett projekt, från initial planering till genomförande och uppföljning.

Gå till kursen

Sandberg Development Graduate program 2024

Sandberg Development Graduate Program är ett 12-månaders program för ingenjörer och ekonomer, erbjudande skräddarsydda roller och ledarskapsutbildning. Deltagare arbetar med realistiska projekt, får testa olika arbetsuppgifter och får stöd från ett coachande team.

Gå till kursen