Executive MBA

Vi söker nästa skånska stjärna

Förändring sker långsamt. Om ingen driver den sker den inte alls. Vi tror på ett balanserat och jämställt näringsliv, där mångfald är en styrka och en självklarhet. Så är det inte än. Det vill vi ändra på. Därför utlyser vi på EFL i samarbete med HD-Sydsvenskan och utbildning.se en stipendieplats på Executive MBA (värd 325 000 kr).

Är du eller känner du vår nästa stjärna? Klicka här för att läsa mer om stipendieplatsen eller klicka här  för att komma direkt till ansökan.

Executive MBA – Class of 2020
En Executive MBA vid EFL i samarbete med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet ger deltagaren och dess företag en kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande. Programmet startar den 18 september 2018. Läs mer om Executive MBA.

EFL
Läs mer om EFL:s utbud av program inom affärsmannaskap, bygg/fastighet, digitalisering, ekonomi, ledarskap, marknadsföring, styrelsearbete och tech på efl.se/program och EFL Skräddarsytt med unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar.

 


      EMBA-Logga_transparent
EFL_w212px 

Efl