AI – Hur och vad ska vi använda det till?

ChatGPT är ett exempel på en AI-modell som fått bred och storslagen uppmärksamhet. Med vad är egentligen AI? Hur kan du och din organisation använda AI, och hur kan ni nyttja det för att fortsätta driva innovation? Välkommen på en HotSpot som ger en överblick för den som vill förstå och dra nytta av möjligheterna med AI.

Informationsåldern som vi lever i betecknar en ekonomi där informationsteknologi (IT) med syfte att hantera data och information är central. Traditionellt sett så följer datorer exakta instruktioner, men med AI kan de nu efterlikna mänsklig intelligens och i många avseenden överträffa den. Detta är något som skapar innovationsmöjligheter för organisationer.

Tillsammans med AI-experten Antonio Prgomet dyker vi ner i hur du och din organisation kan använda AI. Du får en överblick i möjligheter och utmaningar, och hur du och ditt företag kan arbeta med AI för att bli effektivare, skapa affärsmöjligheter och stärka ditt företags konkurrensfördelar.

Välkommen till denna HotSpot där vi kommer lära oss:

  • Vad är AI?
  • Vad är ChatGPT, hur fungerar det och hur kan du nyttja det?
  • Inom vad kan (och kan inte) AI tillämpas?
  • AI-strategi för organisationer

Välkommen till en spännande förmiddag, där vi utforskar kraften i AI!

 


Antonio Prgomet

Antonio Prgomet är matematiker och ekonom vars arbete sträcker sig över gränserna mellan AI, IT, förhandlingar och utbildning.

 


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer >>

FAKTA

TID
20 oktober, kl 8.30-10.30
(vi börjar med frukostmingel)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41


EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med: