Så håller du dig steget före konkurrenterna

Möt Jenny Rydhström, entreprenörssjälen som bytte en karriär som skattejurist för att starta e-handelsbolaget Gents. Bolaget har sedan starten 2002 utvecklat och förädlat en metodik för att identifiera sina mest lojala kunder och skapa relevant kommunikation som leder till mer försäljning. På denna HotSpot beskriver Jenny det tänk och de processer som gör att Gents alltid ligger före konkurrenterna.

På denna HotSpot får du möjlighet att möta Jenny Rydström, grundare och vd för Gents, och höra henne berätta om framgångsreceptet för Gents, och om det tänk och de processer som ger bolag försprång på marknaden. Jenny kommer bland annat att dela med sig av deras magi, som delvis består i att på ett rätt avvägt sätt kombinera marknadsföring i fysiska och digitala kanaler, men även att vara nytänkande – som med frisörkonceptet ”Gents Go”.

På denna Hot Spot kommer Jenny tillsammans med er att bland annat reflektera kring:

  • Gents resa mot framgång och hur Retail-marknaden har utvecklats parallellt med detta.
  • Framgångsfaktorer och strategi
  • Hur Gents arbetar för att hålla sig aktuella
  • Hur affärsmodellerna har utvecklats beroende på hur kunden vill handla och var kunden vill handla.
  • Värdering av Retail-bolag; vad är det som tillmäts värde idag, och kanske imorgon?
  • Varför Jenny startade ”Gents Go” och hur hon ser på dess ”market fit” och varför det bolaget kommer att vara en kassako om några år.

Jenny Rydhström

Skattejuristen som satsade på att bli banbrytande inom e-handel. Hon grundare och vd för Gents som tillhandahåller livsstilsprodukter för män. Jenny är alumn från EFL:s Styrelseprogram, för vilket hon även sitter med i Advisory Board. Jenny arbetar även i flera bolagsstyrelser och är svensk mästarinna i boxning. Läs mer om Jenny och varför hon startade Gents >>


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer om EFL:s Företagsnätverk >>

 

 

FAKTA

TID
Datum kommer!

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Andreas Olsson:
andreas.olsson@efl.se
046-222 68 47

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

ANMÄLAN

Efl