Reimagine Leadership – reunion/new beginnings

Precis som förra året har du som medlem på något av EFL:s medlemsföretag möjlighet att delta på konferensen Reimagine Leadership, där EFL är samarbetspartner. Reimagine Leadership är en konferens om ledarskap, komplexitet och samverkan, som i år sker digitalt på temat reunion/new beginnings.

2020 var ett år där mycket fick tänkas nytt och ställas om, komplexiteten var omöjlig att ignorera. De erfarenheter som vi tagit med oss i form av kreativ anpassning ger oss viktiga perspektiv och nya frågor.

Dave Snowden, Sonja Blignaut and Nora Bateson

På Reimagine Leadership – reunion/new beginnings får du möjlighet att börja det nya året genom att förstå 2020, hitta din startposition och avsikt.

Du kommer att få möta ledare, utövare och aktivister från alla sektorer som delar ambitionen att anamma komplexiteten och hantera våra utmaningar mer effektivt med strategier och metoder baserade på insikter från forskningen. Du möter bl.a. Dave Snowden, Nora Bateson, Sonja Blignaut och Jennifer Garvey Berger.

Läs mer och anmäl dig


EFL:s Företagsnätverk – ett aktivt företagsnätverk med fokus på utveckling, kompetensutveckling, nytänkande och inspiration!

I dagsläget är mer än 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar!

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill. Klicka för att se allt som ingår


Mer på ämnet: ”I en komplex värld vinner generalisten”

Vad krävs för att bli en framgångsrik beslutsfattare när komplexiteten är hög? Se den 12 minuter långa filmen med managementexperten och EFL:s styrelseordförande Stein Kleppestø. Klicka här för att se klippet

FAKTA

TID
19 januari, kl 9-16.30

PLATS
Digital träff

KOSTNAD
Kostnadsfritt

MER INFO
Program för dagen

ANMÄLAN
Klicka här för att anmäla dig

Efl