Styr smartare – sluta budgetera!

Att ha koll på företagets ekonomi är viktigt, inte minst i oroliga och osäkra tider, men det finns smartare sätt än den klassiska budgeten. På denna HotSpot visar Per Arvidsson hur du kan tänka smartare kring styrning och uppföljning av din verksamhet för att tackla de svåra och tuffa ekonomiska tider vi befinner oss i!

 

Många företag och organisationer förlitar sig fortfarande på den traditionella årliga budgeten och uppföljningen av denna. På denna HotSpot visar EFL-medarbetaren Per Arvidsson, forskare och lärare i ekonomistyrning och redovisning, att det finns bättre och smartare styrmodeller. Styrmodeller som är mer dynamiska och flexibla, och som bättre speglar den ekonomiska situationen, verksamhetens behov och ger en säkrare prognos. Detta gör att du snabbare kan fatta informerade beslut och anpassa dig till förändringar i marknaden.


Per Arvidsson

Per Arvidsson

Per Arvidsson

Per Arvidson är forskare och lärare i ekonomistyrning och redovisning vid Ekonomihögskolan Lunds universitet, samt lärare på EFL:s 9-dagarsutbildning Strategic Financial Management. Per är även författare till en av Sveriges mest använda läroböcker i företagsekonomi Den nya affärsredovisningen.

 


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer >>

 

FAKTA

TID
6 oktober, kl 8.30-10.30
(vi börjar med frukostmingel)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

FÖR VEM
För dig i EFL:s Företagsnätverk eller inbjuden av MPYA Finance.

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41


Denna Hot Spot erbjuds i samarbete med EFL:s medlemsföretag:

och tillsammans med:

ANMÄLAN

Efl