Vill du veta vem som blir sjukanmäld imorgon?

– Att bygga ”The Intelligent Enterprise” med data och AI – om Tetra Paks resa mot att bli datadrivna

Vill du veta vem som kommer att säga upp sig nästa månad, eller vem som blir sjukanmäld imorgon? Har du hört talas om datademokratisering eller datakatalog, binär- och multi-klassificering?

Lyssna på Martin Börjesson, Director Data Management på EFL:s medlemsföretag Tetra Pak om resan mot ”The Intelligent Enterprise” med hjälp av data och AI. Martin är inne på sin tredje anställningsperiod på Tetra Pak och är tillbaka för att skapa och göra skillnad med bestående värde – värde som är data i olika former och FAIR (Findable, Accessible, Interoperationable och Reuseable).

Martin Börjesson har en bakgrund som Vice President IT Development på Vestas, CIO på DSB i Köpenhamn, jobbat på Gartner som Senior Executive Partner där han var rådgivare till andra CIO:er, Partner i en AI start-up AI i Köpenhamn – och är nu tillbaka för att driva upp effektiviteten, värdet och försöka införa synsätt och teknik där vi människor kan sluta ta datorns jobb.  Ni träffar även Martin på EFL:s utbildning Leading Digital Business – Developing Digital Business Models and Strategies.


EFL:s Företagsnätverk – ett aktivt företagsnätverk med fokus på utveckling, kompetensutveckling, nytänkande och inspiration!

I dagsläget är mer än 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar!

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill. Klicka för att se allt som ingår

FAKTA

TID
10 februari, kl 9-11

PLATS
Digital träff

MER INFO
Kontakta Henrik Lundgren:
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN
event@efl.se

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

 

ANMÄLAN

Efl