Affärskunskap för lokala företagare i Vellinge och Trelleborg

Första utbildningsdagen i Affärskunskap för lokala företagare i Vellinge och Trelleborg. Under fem halvdagar kommer de att fördjupa sig i organisation, ekonomi, ledarskap och strategi, finansiering, samt styrelseutveckling.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Med härlig vårsol utanför fönstret träffades deltagarna på Kontorsgården i Vellinge för första utbildningsdagen på den skräddarsydda utbildningen i Affärskunskap. Dagens tema var Organisation – fundamentet för företagets effektivitet och framgång. Frågor som diskuterades var bland annat strategisk organisationsutveckling för företagets olika tillväxtfaser, struktur som stöd för beslut och ansvar, organisationskultur som stöd för styrning och utveckling i expansiva faser av ett företag och chefskap i mindre och mellanstora organisationer.

Tanken är att deltagarna vid varje utbildningstillfälle ska få med sig konkreta kunskaper och verktyg att ta med dig hem och kunna tillämpa i sina verksamheter.

Läs mer om EFL Företagsanpassat ➝

 

EFL Företagsanpassat

På EFL är vi specialister på att skräddarsy unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar.

Vår spetskompetens sträcker sig allt från ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling till ekonomi och juridik – och en skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov.

Hos oss får ni akademiskt grundade kunskaper förenade med praktiska insikter och omedelbara verktyg.

Läs mer om EFL Företagsanpassat ➝