Att omsätta trendspaning till affärsutveckling

Det var en fulltecknad kurs på höstens omgång av Creating the attentive company som startade idag. Att temat är högst relevant för företag oavsett storlek och bransch råder det inget tvivel om. Creating the attentive company erbjuder verktyg och förståelse för hur trendspaning kan omsättas till affärsutveckling och i slutändan marknadsandelar och ökad lönsamhet för de företag som vill ta ledartröjan.

Att erbjuda bra produkter och tjänster och ha nöjda kunder är i dagens konkurrens inte tillräckligt. Den stora utmaningen ligger i förmågan att kunna tjäna pengar på dessa nöjda kunder. Marknadens preferenser förändras i hög takt och de företag som är skickligast på att fånga upp dessa förändringar och omsätta dem i affärsutveckling är också de som kommer att vara mest framgångsrika.

Creating the attentive company ingår i EFLs Business Solutions-utbud som är tredagars kurser med starkt fokus på att skapa direkt ”impact” och ge deltagarna en rejäl möjlighet att komma en bra bit på vägen med sina egna utmaningar. Kurserna erbjuds även som valbara moduler inom EFLs Executive MBA.

Övriga Business Solutions-kurser som erbjuds under hösten är:

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Läs mer om Creating the attentive company