Avslutning för EFL:s Styrelseprogram

EFL:s Styrelseprogram avslutades med högtidlig diplomering på Grand Hotel i Lund. Diplomeringen var den 24 i ordningen sedan programmet vid millenieskiftet såg dagens ljus för första gången. Deltagarna tar nu klivet in i ett alumninätverk bestående av närmare 500 personer.

Diplomering av EFL:s Styrelseprogram 2024Sedan oktober har deltagarna ägnat 11 dagar fördelat på 8 sammankomster åt att utifrån ekonomi, juridik, ledarskap och strategi skapa en komplett verktygslåda för framgångsrikt styrelsearbete. EFL:s Styrelseprogram är ett av landets mest välrenommérade och omfattande. Utifrån juridik, ledarskap och strategi belyses relevanta teman och frågeställningar under programmet. Deltagarutvärderingarna vittnar om att programmet är onekligen är mycket uppskattat. Även detta år fick programmet ett snittbetyg väl över 9 på en tiogradig skala.

Under avslutningsdagen redogjorde deltagarna för sina respektive styrelsemanifest, dvs. en sammanfattning av de viktigaste lärdomarna de tar med sig från programmet för utveckla sitt styrelsearbete. Därefter väntade en festlig middag på Grand Hotel i Lund.
Deltagarna tar nu klivet in i ett alumninätverk bestående av närmare 500 personer som regelbundet träffas för att underhålla såväl nätverk som styrelsekunskaper.

EFL:s Styrelseprogram är en gedigen utbildning i Corporate Governance. Programmet ger dig både formell kunskap och större insikt i hur effektivt styrelsearbete bedrivs i praktiken. Efter 11 dagar fördelade på 8 tillfällen under 8 månader har du fått både bredd och djup, samt rejält stärkt din kompetens och position i styrelsesammanhang och företagsledning. Programmet är det enda i sitt slag i Sverige och har startat årligen sedan år 2000.

Nästa programstart av EFL:s Styrelseprogram är den 17 oktober. Läs mer här >>

 

Andréa Haag, VP Sustainability på Munters berättar om värdet hon har fått av EFL:s Styrelseprogram

Den nydiplomerade deltagaren Andréa Haag, VP Sustainability på Munters, berättar om värdet hon har fått av EFL:s Styrelseprogram. Läs intervju med Andréa här>>

 

Mer information

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om EFL:s Styrelseprogram