Diplomering av Styrelseprogrammet

Under högtidliga former diplomerades deltagarna på EFL:s Styrelseprogram traditionsenligt på Grand Hotel i Lund tillsammans med advisory board, faculty och resten av EFL-teamet. Sedan i höstas har deltagarna träffats under 11 dagar för att fördjupa sina verktygslådor kring hur man bedriver framgångsrikt styrelsearbete. 

EFL:s Styrelseprogram 2021-2022

Under ledning av Matts Kärreman, forskare inom Corporate Governance på Lunds universitet och programansvarig för EFL:s Styrelseprogram, ägnade deltagarna avslutningsdagen åt att presentera sina personliga manifest och att diskutera aktuella trender inom Corporate Governance, med extra fokus på hållbarhet och csr.

På plats var även EFL-alumnen Linus Eriksson, vd för Öresundsbron, för att inspirera kring hur man som ledare kan göra skillnad genom att berätta om det ideella hjälpprojektet Help for Children. Help for children arbetar med barnhemsverksamhet i Indien och startades av EFL:s Executive MBA Class of 2012, i samband med programmets internationella resa.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

EFL:s Styrelseprogram

EFL:s Styrelseprogram är en gedigen utbildning i Corporate Governance. Programmet tar utifrån ekonomi, juridik, ledarskap och strategi ett helhetsgrepp kring framgångsrikt styrelsearbete. Styrelseprogrammet ger dig både formell kunskap och större insikt om hur effektivt styrelsearbete bedrivs i praktiken. Under åtta tillfällen fördelade på åtta månader får du både bredd och djup, samt en rejäl stärkning av din kompetens och position i styrelsesammanhang och företagsledning. EFL:s Styrelseprogram är den enda i sitt slag i Sverige och har startat årligen sedan år 2000.

Den 13 oktober startar höstens omgång av Styrelseprogrammet – Sveriges mest välrenommerade styrelseutbildning. Läs mer om programmet


Vill du veta mer om Styrelseprogrammet?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!