Hur man ökar sitt välmående och jobbprestation med andning och sömn

Startar morgonen med en HotSpot-nätverksträff där vi tillsammans med Daniel Pålsson djupdyker i hur andning och sömn kan förbättra ens liv både på och utanför arbetsplatsen, och får verktygen för att kunna omsätta det i praktiken. Små förändringar kan ge betydande resultat för att öka sin jobbprestation, välmående och förmåga att hantera stress.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nästa HotSpot kör vi tillsammans med vårt medlemsföretag Mpya Finance den 6 oktober på temat Styr smartare – sluta budgetera!

Företagsnätverk

EFL:s nätverk ger dig tillgång till Hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är mer än 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer om Företagsnätverket >>