Inspirationsseminarium 20/10

Välkommen att inspireras på temat Ledarskap i organisationer – hjältemyter och verklighet! Lyssna till och diskutera med EFLs ledarskapsexpert Stefan Sveningsson, som bl.a. är ansvarig för kursen Ledarskap i organisationer och utbildar på våra företagsanpassade utbildningar.

stefan_sveningsson_300x300pxLedarskap anses idag vara centralt i många verksamheter. Antingen det går bra eller åt skogen så är det ledaren – i regel chefen – som är hjälte eller syndabock. Något mittemellan är det sällan frågan om. Medarbetare kräver till exempel tydliga svar om riktning för att hitta motivation och ägare ställer krav på ett tydligare ledarskap när resultaten uteblir. Oavsett vad problemet är, har ledarskap – nytt, annorlunda, bättre – blivit lösningen. En del av detta är bra, ledarskap är viktigt i arbetsliv och organisationer. Men det är också problematiskt eftersom det ofta är osäkert vad man menar med ledarskap. Med Stefan Sveningsson i spetsen reder vi under några timmar ut begreppen och sätter in ledarskap i ett organisationssammanhang.

Inspirationsseminariet är ett smakprov på kursen Ledarskap i organisationer, som startar den 17 januari. Läs mer om Ledarskap i organisationer

 

FAKTA

TID
20 oktober kl. 17-19.30

PLATS
EFL, Scheelevägen 15 B, Lund

KOSTNAD
Arrangemanget är kostnadsfritt. Först till kvarn.

MER INFO
Kontakta Cathrin Cronqvist
046-222 68 40
cathrin.cronqvist@efl.se

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se