Ledarskapsutbildning för Sparbanken Skånes chefer

Maria_Stagmo_175x157px

Maria Stagmo
HR-chef Sparbanken Skåne

Temat för dagen var självkännedom när EFLs skräddarsydda ledarskapsprogram för Sparbanken Skånes drog i gång. Nu följer ett år då företagets samtliga chefer kommer att utveckla sina ledarskapskompetenser.

– Äntligen är vi nu igång med vår ledarskapsutbildning, som alla Sparbanken Skånes chefer kommer att gå under ett års tid, säger Maria Stagmo, HR-chef Sparbanken Skåne. Utbildningen är ett led i att bygga en stark företagskultur med ett ledarskap som bygger på förtroende, fokus och gemensamma värderingar. Bankledningen har just haft sin första kursdag, som handlar om självinsikt, och det var en givande dag för att förstå sig själv och övriga i gruppen bättre. Det var en dag som kännetecknades av öppenhet och vi ser verkligen fram emot fortsättningen på utbildningen, säger Maria Stagmo.

Detta bildspel kräver JavaScript.

EFLs företagsanpassade utbildningar
Vi på EFL är specialister på att skräddarsy utbildningar för att er organisation ska nå omedelbara och långsiktiga framgångar. I mer än 45 år har vi skapat flexibla och unika utbildningar. Dessa utvecklar vi i dialog med dig och ditt företag utifrån era behov och önskemål. Vår styrka ligger i att tillsammans med våra kunder bygga akademiskt grundade kunskaper förenad med praktiska insikter och omedelbara verktyg. Vi sätter utifrån era specifika behov ihop ett handplockat team av ledande expertis. Det senaste decenniet har vi genomfört fler än 500 kvalificerade företagsanpassade utbildningar och står väl rustade att ta oss an de utmaningar som just er organisation står inför. Läs mer om våra företagsanpassade utbildningar