Metso Minerals och q2d Solutions

nya EFL-medlemmar

Den finska industrikoncernen Metso och IT-företaget q2d Solutions är de senaste medlemmarna i EFLs nätverk. Medlemskap i EFL innebär en rad förmåner, såsom ett stort kontaktnät, rådgivning, rabatt på EFLs utbildningar och möjlighet att vara med i nätverksgrupper inom ekonomi, HR och marknadsföring.

Metso är en finsk industrikoncern, bildad 1999 när Valmet och Rauma fusionerades. Metso är en global leverantör av teknologi och service för kunder inom prosessindustrin, inklusive gruvindustrin, konstruktionsindustrin, pappersindustrin, kraftsindustrin, olje- och gasindustrin.

q2d Solutions är ett IT-företag som tar affärsprocesser till webben och mobila enheter. Fokus ligger på användarvänlighet och korta projekttider. Integration mot SAP och andra affärssystem. Tekniken kan användas i alla delar av organisationen för kunder, leverantörer, egna medarbetare, egen säljkår och agenter.

Medlem i EFL

Gör som 100 andra betydande företag och organisationer i regionen och bli medlem i EFLs nätverk. Medlemsskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen. Det innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar!

Vad får du och ditt företag?
– Tillgång till brett kontaktnät. Fler än 100 företag och organisationer är medlemmar
– En arena som sätter agendan för långsiktig kompetens försörjning i regionen
– Brett utbildningsutbud till förmånliga medlemspriser
– Expertis och rådgivning
– Möjlighet att medverka som gästföreläsare och/eller fallföretag i EFLs program
– Ny och relevant forskning
– Möjlighet att vara med i EFLs nätverksgrupper inom ekonomi, HR och marknadsföring

Läs mer här eller kontakta Anna Sjöberg