Mikromötet: Hur blir det professionella mötet ännu mer givande?

Hur kan det professionella ”mikromötet” bli ännu mer inspirerande och värdeskapande? Om detta handlar nästa träff i HOT SPOT — nätverket för entreprenörskap och tillväxt/innovation — fredagen den 22 november. Träffen är öppen för alla och kostnadsfri, men begränsat antal platser. Välkommen!

Denna gång fokuserar HOT SPOT, tillsammans med iTURN, Anagram Live och EFL, på hur det professionella ”mikromötet” kan bli ännu mer inspirerande och värdeskapande. Vi diskuterar bl. a. om hur du väljer ”intryck” för att lämna det ”avtryck” som du vill efter mötet.

När gick du till ett möte senast, full av inspiration, glädje och positiv förväntan? Lämnade du mötet med dina förväntningar uppfyllda? Vad är viktigt att tänka på för att skapa positiva och proaktiva ”mikromöten”?

Mötet är en dyrbar resurs. Om du förvaltar möten rätt kan det generera nya insikter/perspektiv, kreativa möjligheter samt skapa bestående affärer/verksamheter.

Vi hälsar dig varmt välkommen!
EFL, Medicon Village, Ideon, Matrisen och MiM

______________________________________

När: 22 november kl. 14-16. Dörrarna öppnas kl. 13.30. Fika och mingel under mötet.

Var: Ideon, lokal ”Square” på Ideon Agora, Scheelevägen 15, Lund.

Moderator: Carl-Johan Asplund, EFL

Värdföretag: iTURN (Malmö) – Företaget som erbjuder enkla och vardagsnära verktyg för utveckling av ledare och medarbetare i organisationer av olika storlek och inom alla branscher.

Aktörer: Barbara Wennheden och Christina Chukman iTURN (Malmö) Yasemin Arhan Modéer från Anagram Live (Lund) Carl-Johan Asplund, EFL

Anmälan till: maria.laopodis@efl.se

OSA: 20/11, observera att antalet platser är begränsat

Hot Spot
Nätverket anordnar cirka tre träffar om året på det övergripande temat ”HOT SPOTS”, med inspirerande miniföreläsningar, där ämnet för dagen tillämpas praktiskt. Vi vill tillsammans med dig skapa en ”mötesplats” för kreativa multidisciplinära/ multiprofessionella utbyten mellan människor från olika branscher, till gagn för entreprenörskap och tillväxt/innovation!

RTEmagicC_Loggor_HotSpot.png