Organisation och styrning på Affärskunskap

Dagens sammankomst på EFL Affärskunskap handlar om organisation, styrning, ledarskap och förändringsledning och hur man säkerställer ett ”givet organisatoriskt beteende”.

 

Deltagarna på höstens omgång av EFL Affärskunskap är nu halvvägs igenom de totalt 8,5 dagarna som kommer att bygga på deras kunskaper inom bland annat affärsredovisning, organisation och styrning, finansiering, företagsnalys, marknadsföring och kalkylering..

Vad är en organisation, hur styr man den och hur får man den att göra det man vill? Vilka är mina styrkor och svagheter som ledare, vad händer i omvärlden som borde påverka mitt ledarskap och vad händer i min organisation som borde påverka mitt ledarskap? Detta var några av alla de frågor som dagen ägnades år den fjärde sammankomsten, som handlade om organisation, styrning, ledarskap, förändring och förändringsledning och kultur.

EFL:s Affärskunskap

Affärskunskap är en komplett ”ekonomi för icke-ekonomer”-utbildning. På 8,5 dagar lär du dig på ett intressant och inspirerande sätt de företagsekonomiska grunderna. Du utvecklar ditt affärsmannaskap, blir van att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband och blir stärkt i ditt ledarskap och strategiska planering.

Nästa program startar i mars. Läs mer om Affärskunskap >>