”På Leading IMPACT kommer både jag och Boxon att utvecklas”

”Leading IMPACT har ett spännande och intressant upplägg där man får utmanas, utvecklas och praktiskt verkställa det man lär sig”, säger Jimmy Björk, Sales Director /Key account på Boxon, som påbörjar programmet den 7 oktober.

Berätta om din tjänst som Sales Director /Key account på Boxon!
Min tjänst innebär att jag har globalt ansvar för tio kunder, som jag driver långsiktigt både gällande relation och affärsmöjligheter. Varje kund har ett specifikt Boxon-kundteam runt sig där vi i dialog med kund jobbar mot gemensamma målsättningar.

Vilka egenskaper är viktiga för att lyckas i din roll?
Att vara duktig på att bygga relationer och vara lyhörd skulle jag säga är väldigt viktigt. Dessa egenskaper gör att det blir enklare att bygga en win-win-situation med kunden. Detta i sin tur underlättar när man ska göra gemensamma strategiplaner både på kort och lång sikt.

I oktober ska du börja på Leading IMPACT! Vad fick dig att bestämma dig för det?
Framförallt handlar det om viljan att utvecklas som människa och som ledare. Sedan har beslutet växt fram i dialog med min arbetsgivare, Boxon AB.

Och varför blev det just Leading IMPACT?
Leading IMPACT har ett intressant upplägg där både jag och Boxon AB investerar gemensamt. Genom den IMPACT Challenge som jag tar med mig in kommer både jag och Boxon att utvecklas. Det är verkligen ett spännande och intressant upplägg där man får utmanas, utvecklas och praktiskt verkställa det man lär under hela Leading IMPACT-programmet.

Vad har du för förväntningar?
Jag har väldigt höga förväntningar på mig själv och Leading IMPACT. Jag ser fram emot att få både dela och ta del av allas IMPACT Challenge, vilket kommer bli väldigt inspirerande. Sedan hoppas jag att utvecklas och mogna ytterligare som ledare genom att kunna jobba nära programledning, ämnesexperter och impact coacher på programmet, men också genom att få ta del av alla deltagares tankar och reflektioner på det vi kommer göra tillsammans.

Berätta om dig och din bakgrund!
Jag är 47 år och började på Boxon för 17 år sedan som innesäljare. Genom åren har jag haft olika roller, vilket skapat en bra grund och förståelse för de runt omkring mig. Jag har stort idrottshjärta och spelade handboll under många år innan jag sadlade om till att vara tränare/coach. Totalt blev det över 20 år inom handbollen, vilket skapat den lagspelare som jag är även idag som ledare inom Boxon.


Leading Impact – Executive Management & Leadership Program

EFL:s Leading IMPACT är ett nästa generationens managementprogram, förfinat utifrån vårt Executive MBA, som getts i partnerskap med Lunds universitet under 20 år. Utifrån dina strategiska utmaningar och möjligheter – i realtid – ger Leading Impact dig en 15 månaders kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande. Leading Impact startar nästa gång den 7 oktober. Läs mer på www.leadingimpact.se

Boxons historia sträcker sig från ett lokalt sågverk till en global förpackningsaktör. En utveckling som under snart ett sekel har bidragit till att man idag verkar i 7 länder och omsätter ca 1,3 miljarder SEK.

Boxon erbjuder intelligenta och innovativa förpackningskoncept, som bygger på tre individuella delar; förpackningslösningar, etiketter & spårbarhet, samt automation & integration. De här delarna kan aktiveras separat eller kopplas samman till ett totalkoncept.

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!