Performance Management ute ur startblocken

Idag var det dags för programstart för utbildningen Performance Management – där deltagarna under tre dagar får verktyg för framgångsrik verksamhetsstyrning och arbetar med frågor av följande natur:  Vilken mix av styrformer lämpar sig bäst för den egna verksamheten? Hur sätter man icke-finansiella mål som driver den strategiska utvecklingen? På vilken grund och med vilken måttstock bedömer man som chef sina medarbetares prestationer och vad kan man göra för att bidra till bättre måluppfyllnad?

Detta bildspel kräver JavaScript.

”What is measured gets done”, brukar det heta. EFL:s populära tredagarsprogram Performance Management tar ett stadigt grepp på hur man utifrån sin verksamhets strategi, mål och förutsättningar arbetar fram en bra mix av styrformer.

Programmet Performance Management är en populär utbildning som ofta kombineras med något av EFL:s andra ledarskaps- eller affärsutvecklingsprogram.
– Performance Management kompletterar mycket väl utbildningar såsom EFL Ledarskap i organisationer och Affärskunskap – ”civilekonom” på 8,5 dagar, säger EFL:s operativa säljchef Andreas Olsson, och fortsätter: Det finns olika sätt att styra verksamheter och med programmet Performance Management får du en möjlighet att bena djupare i din verksamhets strategiska botten och viktiga avväganden att göra när du sätter ihop din egen mix av styrformer.

Performance Management erbjuds både som ett öppet program och som en skräddarsydd företagsanpassad modul för de verksamheter som internt önskar arbeta med detta.

Läs mer om Performance Management