Startinternat för controllers och marknadsekonomer

Teambuilding och workshops stod på agendan när deltagarna på Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom träffades för sitt startinternat på MiLgårdarna i Klippan.

Startinternatet för deltagarna på Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom ägnades dels åt teambuilding, och dels åt att EFL:s Fredrik NG Andersson och Carl-Johan Asplund körde workshops med fokus på företagets omvärld och att hitta nya affärsmodeller.

Deltagarna har två års deltidsstudier framför sig, vanligtvis med sammankomst en kväll i veckan, där det första året består av en företagsekonomisk grundkurs och det sista året åt en fördjupning mot controller eller marknadsekonom.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

Dipl. Controller

Diplomerad Controller är en två år lång utbildning på deltid inom ekonomi, strategi och ledarskap, där deltagarna kombinerar sitt arbete med att tränas i att mer effektivt kunna hantera ekonomisk information. Läs mer

Dipl. Marknadsekonom

Programmet Diplomerad Marknadsekonom tränar deltagarna i att analysera, motivera och fatta kvalificerade beslut inom marknadsföringsområdet. Detta är en bred och djup 2-årig utbildning på akademisk nivå inom strategisk och operativ marknadsföring. Läs mer