Välkomna Frank Valiant till EFL:s företagsnätverk

Vi hälsar Frank Valiant välkomna till EFL:s företagsnätverk! Malmöbaserade Frank Valiant använder modern teknologi, i kombination med kunskaper om hur hjärnan tar emot och lagrar information, på ett banbrytande sätt – något som gör dem helt unika på marknaden.

Med uppdragsgivare som Atlas Copco, Maersk och Einride m.fl. ritar Frank Valiant om kartan med sina metoder och tillvägagångssätt. Frank Valiant har en banbrytande approach i att visualisera komplicerade processer, produkter och tjänster på ett förståeligt och träffsäkert sätt med hjälp av modern teknologi när den är som bäst.

Spana in några av Frank Valiants verk:
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6598643660408135680
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6589606937321709568
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6579811709412798464


EFL:s företagsnätverk

Medlemmar i EFL:s företagsnätverk får tillgång till ett brett kontaktnät, nätverksträffar, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Se utbudet av Hot Spot-nätverksträffar

Läs mer om EFL:s företagsnätverk

FUN FACT:

Frank Valiant var delaktiga i att slå världsrekord i projicering inför publik med vad som framstod som ett 27 000 kvm stort hologram över hela parlamentsbyggnaden i Bukarest inför 100 000 åskådare.

Gustaf Ström, vd på Frank Valiant, var leverantör av ett av de större illustrativa inslagen inför Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop, han är även kreatören bakom Ystad Saltsjöbads logotyp.

Mer om Frank Valiant: frankvaliant.se