Välkomna SJR till EFL:s företagsnätverk!

Vi hälsar konsult- och rekryteringsbolaget SJR välkomna till EFL:s företagsnätverk! Under 25 år har SJR framgångsrikt specialiserat sig på att sätta människan och utveckling i fokus. 

SJR är konsult- och rekryteringsföretaget som man vänder sig till för att få ett mervärde, om man så är på väg i sin egen professionella karriär eller som bolag i utvecklingen av sin verksamhet. Med mer än 25 års erfarenhet så har SJR en stark grundstruktur och väl utarbetade metoder och processer som ger utrymme för kreativitet och att agera på potential och förmåga med en intakt hög kvalitet.

Företagets fokus är att erbjuda medarbetare och rekryteringskandidater riktigt intressanta och utvecklande uppdrag hos attraktiva och framåtsträvande organisationer. Dessutom arbetar SJR kontinuerligt för den utveckling som varje unik individ eftersträvar och vill uppnå för att komma i kontakt med ännu intressantare och mer utvecklande uppdrag. Genom att ingå och vara aktiv i SJR Community kommer man genom både digitala plattformar och fysiska nätverksträffar och seminarier åt ett smörgåsbord av kunskaper och erfarenheter att bygga på sin egen kompetensportfölj med. 

Malin Hjort, Regionchef på SJR Syd

– SJR är ett företag som prioriterar och värderar kvalitet och som alltid strävar efter långsiktiga relationer, berättar Malin Hjort, Regionchef på SJR Syd. Genom vårt medlemskap i EFL hoppas vi lära känna våra kunder ännu bättre för att kunna göra den bästa matchning när och om behov uppstår. Vi som jobbar på SJR har mångårig branscherfarenhet och vi ser mycket fram emot att delta i nätverksträffarna, lära oss mer om medlemsbolagen och medverka till nya kunskaper och utveckling. 


EFL:s företagsnätverk

Medlemmar i EFL:s företagsnätverk får tillgång till ett brett kontaktnät, nätverksträffar, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Se vårens utbud av Hot Spot-nätverksträffar

Läs mer om EFL:s företagsnätverk