Villkor – nästa skånska stjärna

Stipendieplatsen möjliggörs genom ett samarbete mellan EFL Executive Education och Sparbanken Skåne. Nedan finner du detaljerad information och villkor.

Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program är ett 15 månader långt management- och ledarskapsprogram, som levereras av EFL Executive Education i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Programmet består av sammankomster på i snitt 3 heldagar per månad i internatform på kursgård i Skåne. Programmets bygger på EFL:s impact-pedagogik som innebär att du som deltagare tar med dig din organisations skarpa strategiska utmaningar in i programmet. Du tränas i att tänka kreativt kring affärsmodeller för att på ett hållbart sätt kunna ta ledartröjan för din organisations utveckling på en allt mer snabbföränderlig marknad med nya möjligheter och fallgropar. Programmet ges på engelska och består av såväl svenska som internationella deltagare. För mer information om programmets innehåll och upplägg, se www.leadingimpact.se

Sista ansökningsdag
14 september 2022
Till ansökningsformuläret >>

Jury
Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av:
Anne Säfström Lanner, Vice Styrelseordförande, EFL
Anders Österberg, Chef Stora Företag och Affärsspecialister, Sparbanken Skåne
Maria Stagmo, HR Director, Sparbanken Skåne
Malena Carlström, tf vd, EFL

Senast den 20 september 2022 kommer vinnaren att bli kontaktad.

Kostnad
Stipendieplatsen avser programavgiften för deltagande i Leading IMPACT med start i oktober 2022 (ordinarie pris SEK 225 000, ex moms). Internat- och resekostnader på uppskattningsvis SEK 80 000 ingår inte, utan dessa förbinder sig deltagaren att betala. Dessa kostnader faktureras ut efter hand som de uppstår, det vill säga efter varje genomfört internat.

Vinstskatt
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

EFL:s register
De som ansöker samtycker att läggas in i EFL:s register och få EFL:s nyhetsbrev.

Ytterligare information
För ytterligare information eller frågor, vänligen kontakta:
Andreas Olsson på 046-222 68 47 eller andreas.olsson@efl.se 

Henrik Lundgren, vd på EFL

”Tanken med stipendiet är att adressera viktiga utmaningar för Sydsverige. Vi tror att stipendieplatsen på Leading Impact kommer att hjälpa stipendiaten i utvecklingen av verksamheten och i förlängningen bidra till regionens konkurrenskraft.”

Anders Österberg, Sparbanken Skåne

”Stipendiet är ett sätt för oss att ge en duktig och driven person i det skånska näringslivet bästa möjliga förutsättningar att utveckla sin organisation och därmed bidra till ett starkt näringsliv.”

Efl