Är du nästa stipendiat till vårt Executive Managementprogram?

Står du och ditt företag inför en strategisk utmaning? Vill du utmana och utveckla dig och din verksamhet? Fram till den 14 september har du möjlighet att söka stipendiet till höstens start av executive managementprogrammet Leading IMPACT (värde 225 000 kr).

Med en gemensam satsning riktad mot det sydsvenska näringslivet erbjuder EFL Executive Education och Sparbanken Skåne en stipendieplats till höstens programstart av Leading Impact – Executive Management & Leadership Program till ett värde av SEK 225 000.

Stipendiet vänder sig till dig som har drivet och vill ta ledartröjan för din organisations såväl som din egen utveckling. Det ger dig en unik möjlighet till en kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande.

Som stipendiat får du gå EFL:s Leading IMPACT-program, i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Detta är ett hands on-managementprogram för att skapa omedelbar affärsnytta.

Thomas Kalling är programansvarig för Leading Impact

– På Leading Impact arbetar vi med en speciell pedagogik, en impact-pedagogik, som bygger på att deltagarna löser aktuella problem och utmaningar som de och deras organisationer står inför, berättar Thomas Kalling, programansvarig för Leading Impact och professor i strategi på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Programmet, som du går parallellt med ditt yrkesarbete, är uppbyggt kring 11 internat fördelade över 15 månader. Utöver internaten arbetar deltagarna enskilt under programmets gång med en s.k. impact challenge – en strategisk utmaning som de tar med sig in i programmet. Varje deltagare får även en egen mentor, en s.k. impact coach, och ett impact team. Programstart den 5 oktober. Läs mer om Leading IMPACT >>

 

LÄS MER OCH ANSÖK

Läs mer om stipendiet och ansök >>

Senast den 14 september, 2022 behöver vi din ansökan.