Är du vår nya affärsutvecklare?

EFL executive education – en av marknadens ledande utbildningsorganisationer – expanderar vår framgångsrika verksamhet och söker nu en säljande affärsutvecklare som förstärker och kompletterar vårt team.

Vi letar efter dig som drivs av att göra affärer, skapa avslut och bygga nätverk. Du har ett starkt inre driv, är utåtriktad och positiv som person och med en förmåga att skapa relationer. Hos oss blir du en del av ett starkt och sammansvetsat team i en dynamisk organisation med snabba beslutsvägar. Med en av branschens starkaste varumärken i ryggen har du mycket goda förutsättningar att lyckas! Tillsammans skapar vi resultaten!

Vi tror att du har en akademisk utbildning i bagaget kombinerat med erfarenhet av tjänsteförsäljning. Tidigare erfarenhet från utbildningsbranschen är meriterande.

Omfattning: 100%
Placering: Lund

Intresserad? Skicka in CV och personligt brev till ann-mari.nilsson@efl.se senast den 30 april.

Välkommen med din ansökan!


EFL – Akademin mitt i näringslivet

EFL är en av marknadens ledande utbildningsorganisationer inom affärsmannaskap, digitalisering, ekonomi, ledarskap, marknadsföring och styrelseutveckling. I partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet erbjuder vi öppna och företagsanpassade utbildningar för yrkesverksamma, med starka varumärken såsom Executive MBA, EFLs Styrelseprogram, Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom i portföljen. Med vårt företagsnätverk bestående av drygt 100 företag och organisationer skapar vi mötesplatser och erfarenhetsutbyte för att utveckla näringslivet. Läs mer om EFL

Frågor om tjänsten besvaras av

Anna Sjöberg Petersson
affärsutvecklare, 046-222 68 41

Per Malmberg
affärsutvecklare, 046-222 68 44

Henrik Lundgren
VD, 046-222 68 42