Business Innovation – 9-dagars kurs

Bli bättre på att identifiera och förverkliga nya affärsmöjligheter! På denna kurs får du och ditt företag hjälp med effektiva metoder och handfasta verktyg för att kunna driva storskalig affärsutveckling, innovation och digital transformation.

För många organisationer är det en nödvändighet att anpassa sig och utforska nya möjligheter i ett affärslandskap präglat av snabb teknologisk utveckling, för att behålla eller öka sin konkurrenskraft​. Att utveckla nya affärer parallellt med att hantera en befintlig verksamhet är en utmaning som många företagsledningar brottas med idag​.

Skillnaderna idag är att utvecklingstakten är avsevärt snabbare och att organisationer sällan är utformade för att hantera detta. Ofta upplevs det som svårt att använda befintlig organisation som plattform för djärva utvecklingsprojekt med betydande tillväxtpotential. Därför behövs kompletterande ansatser, metoder och verktyg, som kan kombinera djärva utvecklingsprojekt inom ramen för befintlig organisation samtidigt som den digitala förmågan ökas i organisationen.

Med effektiva metoder och handfasta verktyg får du och ditt företag på denna 9-dagars förutsättningar att driva storskalig affärsutveckling, innovation och digital transformation. Med utgångspunkt i ett utvecklingsprojekt du själv initierar tar programmet dig genom en utvecklingsprocess där startup-metodik, digitala verktyg och coachning tar dig från idé till verifierad affärspotential.

Vill du veta mer? Gör en intresseanmälan:

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!

Sammankomster

Tre internat à 3 dagar:

  • Internat 1: 27-29 september, 2023
  • Internat 2: 25-27 oktober, 2023
  • Internat 3: 29 november – 1 december, 2023
Programavgift:

SEK 55 000.
SEK 52 000 för medlemmar i EFL:s företagsnätverk. Priser exkl. moms. Internatkostnader tillkommer.