Dags för en ny Utvecklingsgryta!

Efter förra årets succé bygger vi vidare på konceptet EFL:s Utvecklingsgryta, där verktyg ges för att konkret kunna arbeta och komma närmare lösningar på era dagsaktuella utmaningar. Utvecklingsgrytan vänder sig exklusivt till dig som arbetar på ett av EFL:s medlemsföretagUnder en eftermiddag diskuterar vi, tillsammans med ämnesexperter, fyra spännande teman! Varmt välkommen med din anmälan.

Många utmaningar som företag och organisationer brottas med idag är generella till sin natur och delas med många andra verksamheter. Utmaningarna kan ha sin grund i teknologiska förändringar, nya affärsförutsättningar eller härledas till ledarskap, kultur och styrning.

Målet för eftermiddagen är att ge er möjlighet att benchmarka mot andra verksamheter, nyttja EFL:s ämnesexpertis, se nya perspektiv och få med er tankar tillbaka till er organisation kring fyra spännande områden:

  • Företagskultur och värderingar
  • Ledarskapets utmaningar
  • Performance Management
  • Makroekonomiska perspektiv

Välkommen till en spännande och utmanande eftermiddag!


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, nätverksgrupper, kunskapslunch, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill. Läs mer om EFL:s företagsnätverk

FAKTA

TID
27 november kl. 13.00-16.00

PLATS
Lund. Lokal meddelas i anslutning till träffen.

MER INFO
Kontakta Anna Sjöberg Petersson:
anna.sjoberg_petersson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
Anmäl dig senast den 20 november till ann-mari.nilsson@efl.se