”Denna utbildning kan vara det viktigaste jag gjort i mitt yrkesliv. En klar 10!”

Hur tar man sina affärsmodeller till nästa nivå med hjälp av digitala möjligheter? Förra hösten gick Emma Järund, tf Hållbarhetschef på Wästbygg Gruppen AB, utbildningen Making Your Business Digital – Strategies for developing digital business models – och ger den absoluta toppbetyg.

Making Your Business Digital omfattar 9 dagar och tar utgångspunkt i de möjligheter som ges när digitaliseringen snabbt stöper om spelplanen. Vi gör en intervju med Emma Järund, som gått EFL:s 15 månader långa Leading Impact – Executive Management & Leadership Program, och som gick Making Your Business Digital som sin specialinriktning under hösten.

Emma Järund, tf Hållbarhetschef på Wästbygg Gruppen AB

Hej Emma! Vad tycker du om Making Your Business Digital?

Utbildningen har vida överträffat mina förväntningar! Den har verkligen skapat värde för mig där jag befinner mig just nu. Upplägget har fullt fokus på att GÖRA genom att presentera modeller och teorier som du genast får testa i din verklighet. En start-up-mentalitet och process som går att applicera på vilket projekt du än tagit dig an.

Vad skulle du ge kursen för betyg på en 10-gradig skala?

För egen del kan denna utbildning vara det viktigaste jag gjort i mitt yrkesliv. En klar 10!

Vem skulle du rekommendera att gå kursen?

Jag rekommenderar kursen oavsett om du är en start-up som behöver hitta struktur eller om du finns i ett stort och trögrörligt system där innovationsförmågan behöver öka.


Nästa programstart: 29 september, 2021

Läs mer om Making Your Business Digital – Strategies for developing digital business models

Vill du veta mer mer om Making Your Business Digital?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!