Diplomering av Controllers och Marknadsekonomer

Efter två års deltidsstudier diplomerades det senaste gänget av Controllers och Marknadsekonomer i lördags på Kulturen i Lund. Med sina respektive på plats och delar av lärarteamet firades deltagarna av ordentligt efter fyra terminer på kvällstid, som de genomfört parallellt med sina arbeten.

Carl-Johan Asplund, EFL, Stefan Sveningsson, EFL, Daniel Persson Malmberg, Cajsa Kapoor, Håkan Lagerquist, EFL, Rabie Salem, Åsa Hansson, Gert Paulsson, EFL

För 40:e året diplomerades Controllers och Marknadsekonomers på EFL:s Akademiska Diplomprogram. Tillsammans med sina respektive och delar av EFL-teamet firades deltagarna av ordentligt på Kulturen i Lund. De diplomerade deltagarna ingår nu i ett starkt nätverk bestående av närmare 2000 alumner som genom åren gått utbildningen.

Under fyra terminer på kvällstid har deltagarna utbildat sig till controller eller marknadsekonom parallellt med sina arbeten, där de skaffat sig en bred kunskap i ekonomi, marknadsföring, strategi och ledarskap för sin fortsatta karriär. Utbildningarna inleds med en företagsekonomisk grundkurs, därefter väljer de att fördjupa sig antingen inom marknadsföring eller affärsstyrning. Utbildningen avslutas med en ledarskapstermin.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nästa programstarter av Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom är den 23 augusti.

Läs mer om:
Diplomerad Controller
Diplomerad Marknadsekonom