Diplomering av Leading Impact Class of 2023

Efter ett 15 månaders gemensamt äventyr var det i lördags dags för gemensam målgång för deltagarna i Leading Impact – Executive Management & Leadership Program Class of 2023. Diplomeringen hölls på Grand Hotel i Lund där deltagarna firade tillsammans med familj, företagsrepresentanter och programteam.

Leading Impact – Executive Management & Leadership Program – Class of 2023

Ett av marknadens mest nytänkande executive managementprogram. Så brukar Leading Impact – Executive Management & Leadership Program benämnas. Under programmets 15 månader utvecklar deltagarna sina förmågor inom management och ledarskap med utgångspunkt i sina egna verksamheters aktuella och skarpa strategiska utmaningar. Programmets lärande knyts samman med organisationens skarpa utveckling.

– I Leading Impact flyttar vi fokus från utbildning till utveckling. Vår filosofi är att det är lättare att lära sig om pedagogiken är problembaserad – att lära sig saker som har omedelbar nytta. Och det är lättare att utvecklas om man gör det tillsammans med den man befinner sig och applicerat på de utmaningar man för tillfället står inför, sa EFL:s styrelseordförande Stein Kleppestø i sitt tal till diplomanderna.

I programmet har deltagarna även haft möjlighet att nischa sig mot någon av de tre valbara inriktningarna:
* Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap
* Making Your Business Digital
* Strategic Financial Management

Under programmets gång har deltagarna tilldelats en egen impact coach, och även rapporterat till ett s.k. impact team i den egna organisationen för att säkerställa förankring och input till deras strategiska utmaning som lper genom hela utbildningen.

På lördagens diplomering på Grand Hotel fick deltagarna fira tillsammans med familj, programteam och företagsrepresentanter. Det var tal av bland annat programchef Thomas Kalling och EFL-alumnen Linus Eriksson, vd för Öresundsbron, samt underhållning och reflektion över det 15-månader långa gemensamma äventyret.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Läs mer: