”Duktiga föreläsare och intressanta inslag från näringslivet”

”För att utveckla och utmana mig själv och därigenom bidra till bättre affärer och ökad förståelse kring helheten på arbetsplatsen” så sökte sig Magnus Andrén, som arbetar med Marknads & Försäljning på Gerdahallen, till EFL:s Affärskunskap. En ”ekonomi för icke-ekonomer”-kurs på 8,5 dagar.

Magnus Andrén har gått EFL:s kurs Affärskunskap

Vilka är dina bästa lärdomar från kursen?

Ekonomi är komplext och oändligt! Teorier och modeller är bra att utgå ifrån vid olika arbetssituationer och utmaningar. Och till sist, våga avsätta tid för reflektion och utvärdering.

Varför sökte du dig till EFL:s Affärskunskap?

För att utveckla och utmana mig själv och därigenom bidra till bättre affärer och ökad förståelse kring helheten på arbetsplatsen.

Hur kom du i kontakt med kursen?

Genom nätverk och rekommendationer.  

Något som du har direkt nytta av i din yrkesroll?

Oj, det finns många olika områden men utifrån den position jag har och var arbetsplatsen befinner sig idag har jag valt att fördjupa mig i kundresan. Vi kommer att utveckla detta utifrån den verksamhetsplan som vi tagit fram i organisationen för ett antal år sedan. 

Har kursen levt upp till dina förväntningar?

Absolut! Duktiga föreläsare och intressanta inslag från näringslivet har varvats med teori och praktisk tillämpning.  

Varför valde du just EFL?

Kvalité, goda omdömen och rekommendationer!

Berätta om din roll på Gerdahallen

Försäljning och Marknad med ett tydligt fokus på företag och organisationer.

Berätta om Gerdahallen och vad som gör ert koncept unikt

Gerdahallen är en fullserviceanläggning som erbjuder gruppträning, gym och tennis samt sjukgymnastik/fysioterapi, personlig träning, testverksamhet, kostrådgivning, massage, café, shop och konferensfaciliteter. Gerdahallen, grundades 1983 och är belägen mitt i universitetsområdet. Totalt har vi 7500 kvm och ca 11 000 medlemmar, vilket gör oss till en av landets största träningscenter på ett och samma ställe.  Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av gruppträning med ca 200 pass i veckan och gymmet är öppet dygnet runt.

Affärskunskap

Affärskunskap är en komplett ”ekonomi för icke-ekonomer”-utbildning, där du på ett intressant och inspirerande sätt lär dig de företagsekonomiska grunderna. Under 8,5 dagar utvecklar ditt affärsmannaskap, blir van att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband och blir stärkt i ditt ledarskap och strategiska planering.

Läs mer om Affärskunskap >>

Vill du veta mer om Affärskunskap?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!