EFL delade ut pris på Medicon Villages 5-årsjubileum!

När Medicon Village firade fem år bjöd man in till ett jubileumsseminarium om en fascinerande historik, en spännande nutid och en ljus framtid! Medlemsorganisationerna fick möta varandra både på och utanför scen. Och kanske föddes fler nya idéer i dessa möten? Dessutom fick ett företag hjälp att synas nästa år – vinnaren i Entrepreneur Slam.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det nystartade Entrepreneur Slam kördes av komikern Johan Wester och visade Medicon Village i nutid. En handfull medlemmar, som kvalat in till detta Slam vässade sin pitch i kampen om vinsten. De fick max tre minuter på sig att sälja in sig hos publiken och en jury, som tillsammans röstade fram en vinnare. Av de tre tävlande bolagen Senzagen, Cancerkompisar och Nattaro Labbs avgick Senzagen med segern!

Som en del i vinsten fick Senzagen en halv dags affärsrådgivning av EFL, som bjuder på en kvalificerad och skarp stund för att ”bollplanka” och vässa deras planer för fortsatta framgångar med sin verksamhet.

Funderar även du och din organisation på affärsrådgivning – hör av er till EFL! Kolla även gärna in vårt Affärskunskapsprogram var ni får dessa kunskaper er till livs, ny programstart 30 mars. Läs mer om Affärskunskap