EFL och ROI Rekrytering startar HR Excellence Academy

EFL Executive Education och Roi Rekrytering startar ett strategiskt samarbete. Gemensamt lanserar vi en HR Excellence Academy med nytänkande utbildningar för personer i HR-funktion, som vill ha verktygen för att få ökat genomslag i sina organisationers utveckling. Först ut i satsningen är Strategic HR Excellence Program, med start i höst.

EFL:s och Roi Rekryterings partnerskap utgör en naturlig och spännande mylla för nytänkande utbildningar riktade till personer som arbetar inom HR-funktionen.
– HR kommer att ha en nyckelroll för organisationers konkurrenskraft framöver, och vi vill bidra till att personer i HR-funktion effektivt och framåtlutat kan ta denna stafettpinne, säger EFL:s vd Henrik Lundgren.

Jenny Sandén och Niclas Wate från Roi Rekrytering och Malena Carlström och Henrik Lundgren från EFL Executive Education

Roi Rekrytering är RecTech-företaget som ligger i framkant och utmanar traditionellt tänk inom rekrytering och HR med hjälp av unik teknologi och senior kompetens. EFL Executive Education har med sin impact-pedagogik tagit ledartröjan för att designa utbildningar med syfte att skapa största möjliga genomslag i företag och organisationer. Tillsammans startar de båda organisationerna nu HR Excellence Academy.

– EFL:s och Roi:s filosofier gifter sig väl och vi tror att vi genom detta strategiska samarbete har hittat en nisch för personer i HR-funktionen som vill rusta sig för en tillvaro där HR kommer att ha en ännu mer central roll i företags och organisationers utveckling, framgång och konkurrenskraft, säger Roi Rekryterings vd Niclas Wate. Vi har under flera år haft ett djupare samarbete med EFL och jag skulle säga att de är en partner som passar oss väldigt väl i vår ambition att tillhandahålla de mest relevanta verktygen för HR i den nya kontext som växer fram.

Planen är att HR Excellence Academy successivt kommer att utökas med framåttänkande utbildningar för HR, som syftar till att lyfta HR som funktion inom bolaget och för att stötta dess tillväxt i framtida utmaningar kopplat till organisation, strategi, ledning och teknik.

Malena Carlström, EFL, Niclas Wate och Jenny Sandén, Roi Rekrytering, samt Henrik Lundgren, EFL

– EFL och Roi är en riktigt bra strategisk match. Jag har länge imponerats av Roi:s nytänkande och förmåga att agera nytänkande kring affärsmodeller och ny teknik såsom exempelvis AI inom rekryteringsbranschen. Vi kommer att kunna erbjuda många fantastiskt spännande saker tillsammans, säger EFL:s vd Henrik Lundgren.

Först ut i raden av utbildningar är Strategic HR Excellence Program – ta HR-frågorna plats i ledningsgruppen. Detta är en fyradagarsutbildning som startar i november. Utbildningen riktar sig till personer inom HR-funktionen som är på jakt efter verktygen för att effektivt kunna driva HR-frågor kopplat till företagets konkurrenskraft, kärnverksamhet och framgång. Att skapa strategisk förståelse och behärska det ekonomiska språket samt argumenten för att effektivt kunna driva HR-frågor i dessa sammanhang är saker som ryms inom detta program.
– Vi noterar ett tydligt skifte i ledningsgrupper och styrelser. De organisationer som är bäst på att anpassa sig i en föränderlig omvärld är de som kommer att vara mest framgångsrika framöver. HR-funktionen kommer att ha en nyckelroll i denna kontext, och Strategic Excellence Program ger dig i HR-roll de verktyg som behövs för att framgångsrikt kunna driva HR-frågor i beslutande forum, säger Henrik Lundgren.

Strategic HR Excellence Program

Låt HR-frågorna ta plats i ledningsgruppen!

Strategic HR Excellence Program ger dig den verktygslåda du i HR-rollen behöver för att framgångsrikt kunna ta plats i styrelser och ledningsgrupper. Under 4 dagar utvecklar du din strategiska förståelse, språk och förmåga att effektivt kunna bidra till din organisations utveckling.

Programstart: 10 november, 2021

Läs mer >>