EFL på lunchbesök hos Mobile Heights

efl_mobile_heights_5816_h400px

Per Malmberg och Anna Sjöberg Petersson – Affärsutvecklare på EFL

Inom ramen för ett samarbete mellan EFL och Mobile Heights tillbringade EFL en stund uppe i den bubblande Mobile Heights miljön. I samband med lunchrusningen passade EFL på att knyta närmare kontakt med de som var på väg till och från dagens lunch.
– Vi kan summera ett antal bra dialoger med drivna individer som både för sin egen utveckling och för verksamhetens räkning ser ett värde i våra program. Inom vårt nära samarbete med Mobile Heights vill vi vara ett starkt alternativ för de företag som är i en spännande utveckling och var frågan om kompetensutveckling successivt seglar upp på agendan, berättar Affärsutvecklare Per Malmberg och får avbryta mitt i en ny mening för att ta kontakt med ännu förbipasserande som nyfiket har stannat upp för att få mer information.

Samarbetet har varit på benen i cirka ett års tid och ovan är ett exempel på ett konkret mervärde för båda partner; EFL är en närvarande partner i kompetensutvecklingsfrågan och företagen på Mobile Heights med dess rika flora av företag på frammarsch får tillgång till en rad fördelar inom EFLs Företagsnätverk, vilket inom detta samarbete specifikt fokuserar på företag med upp till 30 anställda.

EFLs Företagsnätverk

EFLs nätverk ger tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, rådgivning och utveckling, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! Läs mer

Kontakta oss


Per Malmberg
046-222 68 44
per.malmberg@efl.se