EFLs Akademiska Diplomprogram i full gång!

Höstens utbildningsstarter för EFLs diplomprogram Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom startade storstilat den 31 augusti.

– Kursstarter är alltid en inspirerande tid. Vi är glada att även denna termin ha en bra mix av deltagare från stora multinationella företag och mindre lokala affärsrörelser. Det ger bra perspektiv på hur de olika företagsekonomiska verktygen kan användas beroende på verksamhetens specifika förutsättningar, säger Henrik Lundgren, studierektor för EFLs akademiska diplomprogram

EFLs Akademiska Diplomprogram är utbildningsprogram som deltagarna läser parallellt med sitt ordinarie arbete. Hela utbildning tar två år. EFL har bedrivit dessa utbildningar sedan 1982, oftast med två starter om året. Under årens lopp har över 1700 personer diplomerats hos EFL. Gårdagens höststart omfattade både deltagare som skulle påbörja utbildning och de som har första året avklarat och skulle påbörja sina fördjupningstudier.

– Än är det inte försent att hoppa på höstens start så hör av dig till oss om du är nyfiken!, uppmanar Henrik. – Vi har nästan alltid någon deltagare som tillkommer under utbildningens första veckor.

Om upplägget för EFLs utbildningar 
Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom  

Deltagarna börjar läsa ett grundblock i företagsekonomi där delkurserna marknadsföring, organisation, redovisning, ekonomistyrning och företagets roll i samhället ingår. Termin tre fördjupar sig deltagarna i vald inriktning med en fördjupningskurs i antingen marknadsföring för de som läser till Diplomerad Marknadsekonom eller affärsstyrning för de som läser till Diplomerad Controller. Fjärde terminen fokuserar på ledarskap och består av blocken ledarskap, strategi och projektledning.

Läs mer om utbildningsprogrammen och se vad tidigare deltagare tycker om utbildningarna!:

Diplomerad Controller

Diplomerad Marknadsekonom