Fjärde uppstarten av Region Skånes Mentorprogram

Intresset har varit rekordartat inför den här omgången av Region Skånes mentorprogram! Till uppstarten samlades alla 62 mentorer och adepter för en heldagsuppstart kring mentor- och adeptrollen som de nu kommer gå in i under 8 månader.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den första dagen av årets upplaga av Region Skånes mentorprogram var intensiv och kryddades med introduktion, individuella samtal mentor/adept, samt två hemliga gäster. Den ena var Region Skånes nya kommunikationsdirektör Anna Strömblad. Anna berättade om sin erfarenhet som både mentor och adept och hur hon ser på sin roll som ny i koncernen. Den andra hemliga gästen var Ingrid Kongslöv. Ingrid deltog i programmet för två omgångar sedan och nu berättade hon om hur hennes deltagande i programmet varit, samt gav sina tips och råd. Hennes budskap var tydligt – Grattis till er och att ni har tagit den här möjligheten!

EFL:s Lotta Holmqvist och Anna Sjöberg Petersson var på plats och tog hand om deltagarna.
– Vilken grupp! Och ett underbart engagemang redan nu från alla, säger Anna entusiastiskt. Det känns verkligen som att alla mentorer och adepter direkt vill gå in i detta till 100% och ta till vara på den här möjligheten. Det är då det blir magi, ler hon. Deltagarna bidrar till innehållet minst lika mycket som vi gör!

Framför sig har deltagarna en åtta månader lång resa innan det är dags för avslutningen den 24 maj nästa år. Månaderna kommer att fyllas med en seminarier, mentor- och adept-träffar, intressanta diskussioner och dialoger, samt och nätverksbyggande i grupperna.
– Men det är långt till avslutningen, avslutar Anna. Nu ska vi ta till vara på varje tillfälle fram till dess! Nu kör vi!

Läs mer om EFL Skräddarsytt