Företagsanalys med Bilmånsson som levande case

Senaste träffen på Affärskunskapskursen handlade om företagsanalys – hur man förstår företag och dess utveckling. Dagen spenderades på Bilmånsson i Eslöv, som även fick agera levande case på dagens ämne.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Andreas Nilsson, Försäljningschef på Bilmånsson, går Affärskunskap

Andreas Nilsson, Försäljningschef på Bilmånsson, går Affärskunskap

Deltagarna träffades på Bilmånsson i Eslöv, där Andreas Nilsson som går Affärskunskap, arbetar som Försäljningschef. Dagen spenderades åt företagsanalys, och man diskuterade bland annat externa nyckeltal, interna mått och nyckeltal, och Balanced Scorecard – och Bilmånsson fick agera levande case.

– Bilmånsson är i en expansiv fas, så dagens ämne om hur man gör bra företagsanalyser känns oerhört relevant, berättar Andreas Nilsson. Att ämnet dessutom kopplades direkt till vår verksamhet genom att Bilmånsson fick vara levande case, gav en extra dimension och en ökad förståelse, som både jag och övriga deltagare satte stort värde på. Jag har fått med mig en rad insikter och ny kunskap från dagen, som jag kommer att ha stor nytta av.

Nästa tillfälle kommer deltagarna att diskutera strategi och ledning.

Affärskunskap

Affärskunskap är en komplett ”ekonomi för icke-ekonomer”-utbildning. På 8,5 dagar lär du dig på ett intressant och inspirerande sätt de företagsekonomiska grunderna. Du utvecklar ditt affärsmannaskap, blir van att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband och blir stärkt i ditt ledarskap och strategiska planering.

Nästa programstart: 21 september

Läs mer och anmäld dig >>