Grattis Bona!

Vi säger stort grattis till vårt medlemsföretag Bona, som kammat hem Malmö Stads Näringslivspris som Årets Malmöföretag! 

Priset i kategorin ”Årets Malmöföretag” går till en person eller företag i Malmö, som under ett par år, genom sitt sätt att driva och utveckla företaget, fungerar som en förebild för näringslivet i staden. Bona nominerades till priset med följande motivering; Med Malmö som bas i snart 100 år har detta familjeägda företag tagit sig från att bedriva verksamhet i en liten butik till att idag ha verksamheter i nästan 100 länder. Genom att fokusera ledarskapet på innovation, miljö och hållbarhet i kombination med att verka för mångfald, lokalt engagemang och nätverkande, kan man idag visa upp imponerande resultat i alla kategorier.

EFL:s företagsnätverk
EFL:s företagsnätverk består av närmare 100 medlemsföretag, som genom medlemskapet får tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, nätverksgrupper, kunskapslunch, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill. Läs mer om EFL:s företagsnätverk