Grattis Executive MBA Class of 2017

Under festliga former diplomerades deltagarna på Executive MBA Class of 2017 i lördags på AF-borgen i Lund. Eftermiddagen bjöd på en härlig blandning av mingel, tal, uppträde och diplomutdelning.

Efter 18 månader med fokus på ledarskap och management var det dags för Executive MBA Class of 2017 att diplomeras i lördags.  Inbjudna vänner, familj och representanter från deltagarnas organisationer var samlade för att se deltagarna ta emot sina välförtjänta diplom, som delades ut av EFLs VD Henrik Lundgren och programchef Robert Wenglén. Stämningen var uppsluppen och det blev en eftermiddag med många minnen och skratt, men också en del vemod över att programtiden nu är över.

– Lördagen blev en härlig avslutning efter en intensiv slutspurt, som bland annat ägt rum i Afrika i samband med deltagarnas International Project Work, säger Tony Åkesson, Director Executive MBA. Det har varit väldigt roligt och spännande att följa deltagarna på deras lärorika resa och att se utvecklingen och de fantastiska resultat som skapas i samband med programmet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Alla bilder från diplomeringen hittar du på vår Facebook-sida

 

Executive MBA startar nästa gång den 19 september 2017.
Läs mer om Executive MBA på www.executivemba.se