Hur bygger man in ständigt förändringsarbete i en organisation?     

Fredagens HotSpot-sammankomst i EFL:s medlemsnätverk hade temat ”Hur bygger man in ständigt förändringsarbete i en organisation?” Nätverksföretagen Tetra Pak och Adaptive Management by Softhouse berättade om sitt gemensamma projekt för att bygga in strukturer för att ständigt kunna respondera på nya behov och förändringar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att ständig förändring börjar bli det nya normalläget har väl knappast undgått någon. Exempelvis EFL:s nya satsning Leading IMPACT – Executive Management and Leadership Program bygger i grunden på att utveckla verktyg för att kunna hantera detta läge och använda det till sin konkurrensfördel.

På fredagsmorgonen gästades HotSpot-nätverket av de två medlemsföretagen Tetra Pak och Adaptive Management by Softhouse. Anna Viktorsson, IT Business partner på Tetra Pak Global Information Management och Diplomerad Controller-alumn från EFL, berättade tillsammans med Marcus Degerman, Adaptive Managementkonsult från Softhouse Consulting om sitt gemensamma projekt för att bygga in strukturer för att ständigt kunna respondera på nya behov och förändringar.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk