EFL-teamet förstärks med Sales Manager Executive Education

Nu förstärker vi vårt team med en ny Sales Manager Executive Education och välkomnar Magnus Nenzén till teamet! Magnus har tidigare arbetat med strategisk affärsrådgivning och verksamhetsutveckling på en rad olika bolag.

Välkommen till EFL, Magnus! Hur känns det?

Det känns otroligt kul och inspirerande att bli en del av det grymma EFL-teamet! Detta team av ledande professorer, forskare, ämnesexperter och utbildningsdesigners som brinner för att dagligen skapa ett värde och göra skillnad åt alla våra deltagare som väljer att fördjupa, förbättra och förfina sina kunskaper inom något av de program och kurser vi tillhandahåller – en härlig känsla!

Berätta om din bakgrund och vad du ser mest fram emot att kunna tillföra

Som gammal ekonomistudent känns det extra anrikt att få vara tillbaka i de lokaler där allt började en gång i tiden för länge sedan. Jag har under flera års tid jobbat med strategisk affärsrådgivning och verksamhetsutveckling inom ekonomi och juridik, där jag på ett konsultativt sätt försökt stödja företag i deras strategiska beslut. Genom åren har jag fått ta del av problem och utmaningar ett företag kan stå inför där jag tillsammans med de experter jag arbetat med kunnat ge rådgivning och bistå med kunskap och tjänster för att möjliggöra ett svar på problemet, samt utveckling och effektivisering av verksamheten. Detta är lärdomar och erfarenheter jag nu får möjlighet att omsätta i kontexten av EFL, vilket gör det lättare för mig att förstå den komplexitet ett företag och individ kan befinna sig i och därmed kunna vara den välbehövliga brygga mellan akademien och näringslivet som många gånger är fundamental för att främja individer och företag i deras vidareutveckling och hjälpa dem att få svaren på de utmaningar de står inför.

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?

Historiens vingslag är påtagliga när man stiger in genom dörren till EFL. Här har man sedan 1969 framgångsrikt bedrivit utbildningar och program som gjort skillnad för så många människor och företag, bara det är en mäktig känsla som gör att en viss stolthet infinner sig. Sedan kan EFL erbjuda något för alla, oberoende om du sitter som ledare eller är i början av din karriär, denna bredd och inkluderande tankesätt tilltalar mig. Att EFL även lyckas förena det bästa av två världar (Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och näringslivet) känns extra stimulerande.

Kontakta Magnus

Magnus Nenzén
046-222 68 41
073-842 86 32
magnus.nenzen@efl.se