15/10:
Att navigera och leda genom en stor kris

Hur navigerar man och leder på bästa sätt genom en stor kris? Region Skånes Hälso- och Sjukvårdsdirektör, Pia Lundbom, tillsammans med Anna Strömblad, Kommunikationsdirektör, delar med sig av sina viktigaste erfarenheter på vår nätverksträff den 15 oktober.

Region Skånes Pia Lundbom, Hälso- och Sjukvårdsdirektör, tillsammans med Anna Strömblad, Kommunikationsdirektör, delar med sig av sina viktigaste erfarenheter av att navigera och leda genom en stor kris

Att navigera och leda genom en stor kris, där förutsättningarna dessutom hela tiden ändras, är en enorm utmaning. Lägg till att du är en av de större aktörerna i ”förtroendebranschen” och i spetsen för samhällskritiska funktioner.

Den 15 oktober har du möjlighet att möta Region Skånes Hälso- och Sjukvårdsdirektör, Pia Lundbom, tillsammans med Anna Strömblad, Kommunikationsdirektör, som delar med sig av sina viktigaste erfarenheter från en minst sagt utmanande tid under pandemin. Ett år som handlat mycket om tålamod, tydlighet, ödmjukhet, beslutsamhet, förmåga att tåla och handla trots ovisshet, mod och vilja att agera. Vilka är deras erfarenheter om vad som krävs utifrån ledarskap, medarbetarskap, sättet vi kommunicerar på och inte minst vad vi baserar våra beslut på?

ANMÄLAN: Anmäl dig på event@efl.se

FAKTA

DATUM & TID
15 oktober, kl 9-11
(frukost från kl. 8.30)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Andreas Olsson:
andreas.olsson@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN
event@efl.se

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med: