Nya medlemmar

Lunds kommun / International Citizen Hub Lund är nya medlemmar i EFL:s företagsnätverk. Som medlemmar får de ta del av en rad förmåner, såsom inspirationsseminarier, rådgivning, medlemsdagar och Hot Spot-nätverksgrupper.

International Citizen Hub Lund stöder företag i södra Sverige med att behålla sina internationellt anställda genom att tillhandahålla information, arrangera relevanta aktiviteter, initiera och uppmuntra nätverk för både individ och med myndigheter, organisationer, akademier och företag. Med målet att göra denna upplevelse till en trevlig för anställda och deras familj.

Som medlemmar i EFLs företagsnätverk får de tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, medlemsdagar, tillgång till Hot Spot-nätverksgrupper, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk.

Läs mer om EFLs företagsnätverk