Välkomna Bilmånsson till EFL:s företagsnätverk!

Vi välkomnar Bilmånsson till EFL:s företagsnätverk! Bilmånsson i Skåne AB är ett hundraårigt, familjeägt bilföretag, som årligen säljer 9000 bilar och omsätter 2,5 miljarder. Vi gör en kort intervju med Björn Pettersson, vd på Bilmånsson Skåne AB.

Björn Pettersson, vd på Bilmånsson Skåne AB

Hej Björn, berätta om Bilmånsson!

Bilmånsson i Skåne AB är ett familjeägt bilföretag, som har funnits i 100 år. Vår ambition att erbjuda alla de biltjänster våra kunder behöver – från bilförsäljning till serviceverkstäder och tankstationer. Våra kärnvärden är hjärta och kompetens, vilket genomsyrar hur vi bemöter både våra kunder men även varandra inom företaget.

Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai, därutöver säljer vi även ett stort antal begagnade bilar.

Var har ni butiker?

Bilmånsson finns idag i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund. Under 2023 kommer vi även att utöka med Kristianstad, Sjöbo, Simrishamn och Ystad.

Hur många arbetar på Bilmånsson?

Med utökningen av Kristianstad, Sjöbo, Simrishamn och Ystad kommer vi  att vara ca 350 medarbetare, årligen sälja 9000 bilar och ha en omsättning på drygt 2,5 miljarder.

Berätta någon kul fakta!

Om man ställer alla de bilar vi säljer under ett år efter varandra blir det lika långt som ett marathonlopp.

Vad ser ni fram emot som nya medlemmar i EFL?

Vi är ett företag med ständiga utvecklingsambitioner. Genom medlemskapet hoppas vi kunna erbjuda våra medarbetare ytterligare i stimulans i sin utveckling.

EFL:s Företagsnätverk

EFL:s nätverk ger bland annat tillgång till:

  • HotSpot nätverksträffar
  • ett brett kontaktnät
  • inspirationsseminarier
  • ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris
  • rådgivning och utveckling
  • det senaste från forskningsfronten

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk