PwC – ny medlem i EFLs företagsnätverk

Vi välkomnar PwC till EFLs företagsnätverk. PwC, som är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning, har 50 000 kunder och 100 kontor över hela landet.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning och har cirka 50 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Totalt har PwC 100 kontor i Sverige och 3 600 medarbetare. PwC kan skryta med en rad utmärkelser, bland annat har de utsetts till världens fjärde starkaste varumärke, ”Best treasure Consultant” och Sveriges ledande skatterådgivare.

Som medlemmar i EFLs företagsnätverk får de tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, medlemsdagar, tillgång till Hot Spot-nätverksgrupper, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk.

Läs mer om EFLs företagsnätverk