EFL Skräddarsytt: Ledarskap i förändring på Region Skånes senaste mentorprogramsträff

Region Skånes mentorprogram, som nu är halvvägs igenom, ägnade senaste tillfället åt ledarskap i förändring. Pontus Bodelsson, författare till den uppmärksammade boken Ledarskap för förändring – mina 79 bästa misstag, delade med sig av sina erfarenheter och gav underlag för diskussioner.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om ledarskap i förändring pratade Pontus Bodelsson på Region Skånes senaste mentorprogramträff. Med utgångspunkt i sin senaste mycket uppmärksammade bok Ledarskap för förändring – mina 79 bästa misstag, delade Pontus med sig av anekdoter, erfarenheter och forskning kring förändringar, som till slut landade i 10 misstag som Pontus gjort och 10 förändringsprinciper som detta lett till. Såväl ämnet, som Pontus erfarenheter, gav mentorer och adepter utmärkt underlag för fortsatta intressanta diskussioner, vilket är en viktig del med seminarierna.

Region Skånes mentorprogram är snart halvvägs in i programmet. Nästa träff blir i mitten av februari när EFL:s Fredrik NG Andersson kommer för att prata omvärld, samhälle och det politiska samhället, väldigt aktuellt tema med tanke på att vi nu har en ny regering.

Fram till dess önskar vi deltagarna fortsatt fruktsamma mentor/adept-samtal!

Läs mer om EFL Skräddarsytt